Húsvét Info

Húsvéti meglepetések a család minden tagja számára

Húsvéti meglepetések

Számos családban húsvétkor is megajándékozzák egymást a családtagok, így nemcsak a gyerekek kapnak meglepetést. Bár sokan megkérdőjelezik, kell-e egyáltalán ajándékozni húsvétkor, de ahol ajándékoznak, ott igazi kihívás évről évre kitalálni, mi kerüljön a csomagba. Cikkünkben a család minden tagja számára találsz ötleteket.

Ajándékok a legkisebbeknek

A húsvéti csomagot egyértelműen a gyerekek várják legjobban. Sok háznál divat a nyuszifészek készítés, ahova majd az ajándék kerül. Általában csokoládét és játékokat kapnak a legkisebbek. Érdemes azonban egészséges alternatívát keresni. Ilyen lehet a magkeverék, házi müzliszelet, vagy a legkiválóbb minőségű csokoládé.

A játékok közül részesítsük előnyben a sportosokat, hiszen úgyis itt a jó idő. Néhány tipp:

  • roller
  • bicikli
  • udvari hinta vagy játszótér
  • ütők tollashoz vagy más játékhoz

Természetesen, ha a csemetének konkrét kívánsága van, azt is teljesíthetjük.

Anyukáknak

Az édesanyák ünnepek alkalmával is „szolgálatban” vannak. Nekik talán a legnagyobb ajándék az lenne, ha egy másik családtag vállalná el a húsvéti ebéd készítését. Persze a következőknek is nagyon örülnek:

  • a kedvenc parfümük
  • masszázsbérlet
  • egy csodaszép asztalterítő
  • vintage teáskészlet
  • egy kedves ékszer

A lényeg persze nem a pénzbeli értékben, hanem a szándékban rejlik.

Apukáknak

A férfiaknak akkor könnyű ajándékot venni, ha pontosan ismerjük hobbijuk csínját-bínját, s így egy specifikus tárgyat választhatunk. Általános ötletek helyett figyeljük tehát meg őket, s annak megfelelően válasszuk ki a nekik tetsző barkácsgépet, bringakiegészítőt, vagy akár kondibérletet.

Nagyszülők kedvencei

A húsvét ünnepköre a megújulást is elhozza az életünkbe. Erre készülve végezzük a tavaszi nagytakarítást, s keressük elő a vidám, könnyed textíliákat. A nagymamáknak is jól esik, ha néhány új darab is kerül a készletbe. Tavasszal az eladó ágyneműhuzatok választéka bővelkedik a virágmintákban, vidám árnyalatokban, feltűnő kombinációkban. Bátran vásároljuk meg őket ajándékba nagyszülőknek, vagy távolabbi rokonoknak!

Ami a nagypapákat illeti, számukra is érdemes hobbijukhoz kapcsolódó tárgyat vásárolni. Sokan közülük például érdeklődnek a történelem iránt, s nagyon örülnek egy szakmai kiadványnak a témában. vannak persze, akiket a kerti kiegészítők vagy a digitális eszközök tesznek boldoggá.

Húsvétra a család minden tagjának találhatunk meglepetést. Ahogy a karácsonyi ajándékoknál, úgy itt is a lényeg, hogy figyelembe vegyük az illető személyiségét, s megpróbáljuk kifürkészni vágyait. A gyerekeket pedig igyekezzünk az egészséges életmód felé terelni ilyenkor is!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük