Húsvét Info

5 nem hétköznapi húsvéti ajándékötlet

Húsvéti tojások - ajándék

A húsvéti ajándékozás is gyakran túl tárgyiasult, felesleges ajándékok osztogatásáról szól. Már nem tudjuk hova tenni a sok tárgyat. Az édességektől meg csak hízunk és hízunk és nem is egészségesek. Akkor mégis mit adjunk húsvétra, hogy igazán emlékezetes maradjon?

Ebben a cikkben felsorolunk néhány nem hétköznapi ötletet. Arról írtunk már korábban, hogy kell-e ajándék húsvétra? Ez a cikk most annak szolgál ötletbörzeként, aki szerint igenis jó ajándékozni húsvétkor is.

Húsvéti ajándékötletek

Belépőjegyek

Tipikusan nem anyagi jellegű ajándék egy belépőjegy állatkertbe, moziba, aquaparkba, gyógyfürdőbe vagy nemzeti parkba.

Vagy ha a barátod szereti a zenét vagy a filmeket, akkor egy koncertjegy vagy egy mozi esti is remek alternatíva a tárgyak ajándékozására.

A legtöbbjük nem drága, és a jegyeket mindig vonzóbbá teheted, ha egy szívmelengető üzenettel ellátott, barkácsolt ajándékkártyába csomagolod őket.

Húsvéti versek

Egy szép üdvözlőkártya vagy képeslap, amire egy jókívánság van írva, vagy akár egy locsoló vers. Ez lehet egy húsvéti dal, vers vagy bármi szép gondolat. Bensőséges, közvetlen és egyedi ajándék lesz bárkinek. Ha keresel verseket húsvétra, akkor a magyar-versek.hu weboldalon sokat találhatsz.

Élmények

Kíváncsi vagy, hogyan adhatsz élményeket ajándékok helyett? Egyszerű! Nem a tárgyakra fog leginkább emlékezni a barátod, hanem az emlékezetes pillanatokra és az együtt töltött élményekre.

Miért ne lephetnéd meg tehát különleges valakid egy rendkívüli élménnyel, amely felejthetetlen emlékeket fog teremteni?

Ajándékozz neki olyan klassz tevékenységeket, mint egy autós kirándulás, egy kempinges kaland, túrázás, szörfözés, paintball, íjászat – hogy csak néhányat említsünk. Ezek az ajándékok nem foglalják a helyet és nem zsúfolják tele az otthonát. Így imádni fogják.

De mindenképpen tájékozódj, hogy mit szeret, mielőtt lefoglalod, és ő ezt ragyogó mosollyal fogja meghálálni, és szeretni fog, amiért odafigyelsz az érdeklődési körére.

Személyre szabott videó

Ha van némi videoszerkesztési készséged, könnyen készíthetsz személyes videókat, és ajándékba adhatod.

Néha-néha összegyűjtöm a magam és a meglepni kívánt személy fotóit és videóit, és készítek egy 5, 10 vagy 30 perces filmet, amely a nyaralásunkat, esküvőnket, rövid kirándulásunkat vagy bármilyen más kalandunkat ábrázolja.

Az egyik nem anyagi jellegű ajándék a legjobb barátomnak egy rövidfilm volt a 2010-es amerikai autós utazásunkról. Mindketten úgy gondoltuk, hogy azt a videót egyikünk sem fogja soha megvágni a rengeteg felvétel miatt. De mostanában, a születésnapján megleptem vele. És amikor együtt néztük meg, olyan volt, mintha újra az USA-ban lennénk, fiatalon és bután, butaságokat csináltunk és jól éreztük magunkat.

Itt lehet kreatívkodni, de nem kell bonyolultnak lennie. Egy szerkesztett videó, benne a hangulatát kísérő dalok és egy rövid üzenet is megteszi.

Edzőtermi tagság

Tökéletes ajándék a fitnesz szerelmeseinek egy edzőtermi ajándékkártya.

Ha amúgyis szokott járni edzőterembe vagy bármilyen csoportos órára, akkor biztosan örülni fog neki, hogy most a következő néhány alkalomra ingyen mehet.

Továbbá egészséges és hasznos ajándékot adtál, amivel tehet az egészségéért és biztosan használni is fogja.

Finomságok

Csak olyan dolgokat vásárolj, amelyekre szükséged van, és amelyek értéket adnak az életedhez. Miért ne adnál tehát olyan tárgyakat, amelyeket a barátod elfogyaszthat, legyen az étel vagy ital.

Ha a barátod kávéimádó, miért ne adhatnál neki a kedvenc kávémárkájának babjait vagy bármit, ami a kávéval kapcsolatos, és amit felhasználhat, amikor elfogy.

Van egy barátod, aki imádja kipróbálni a kísérleti csokoládét? Menj és lepd meg egy rendkívüli szelettel, amiről talán még nem is hallott.

Mi a helyzet a diófélékkel és az aszalt gyümölcsökkel? Azokkal szinte lehetetlen hibázni.

Találd ki, mit szeret enni vagy inni a barátod, és csalj mosolyt az arcára azzal, hogy kiszolgálod az igényeit.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük