Húsvét Info

DIY húsvéti ajándékok az egész család számára

Húsvéti DIY ajándékok

A jelenlegi gazdasági helyzetben mindenki igyekszik minél kevesebbet költeni, különösen ott ahol amúgy is nehezen ment a családban a jövedelem beosztása. Élelemre és rezsire egyre többet költesz, de most jönnek a húsvéti ünnepek, amelyek még megdobják kicsit a családi költségvetést, és akkor még nem is beszéltél a húsvéti ajándékozásról. Nem szívesen költenél vagyonokat az ajándékokra, keresed a megoldást az ajándékozásra.

Ha kedveled a meglepetéseket, a kreatív, ötletes, fantáziadús ötleteket, akkor válaszd a DIY ajándékokat!

Milyen a DIY ajándék?

Az angol DIY, a magyar “csináld magad” kifejezés rövidítése, minden amit a saját kezeddel készítesz ide tartozik. Azok akik közel állnak hozzád nem kis örömöt fognak érezni, amikor megajándékozod őket az általad készített dolgokkal, mert ezekben az ajándékokban benne van a szíved, lelked is. Nem kell vagyonokat költened rá, hiszen az alapanyaghoz hozzáadod az idődet, munkádat, szeretetedet. Így lesz egyéni, szívhez szóló a meglepetés.

Milyen ajándékokat készíthetünk?

Azoknak készíthetsz DIY ajándékot, aki közel állnak hozzád így értékelni tudják a munkádat.

  • párodnak

Készíthetsz egyedi ékszereket, persze csak akkor, ha értékelni tudja a különleges dolgokat, mert az ilyen ékszerek nem hétköznapi darabok.

  • szülőknek

Biztosan örülni fognak egy fotós meglepetésnek, amiben benne van a saját kreativitásod. Vegyél egy üres albumot és ragaszd bele egyenként a fotókat, amiket ajándéknak szántál. Írhatsz is melléjük valami kedveset is.

  • barátnőnek

Az egyedi készítésű édességgel biztosan nem fogsz mellé. Bármilyen különleges bonbont vagy nyalánkságot egyedi csomagolásba bújtatva igazi meglepetést fogsz okozni vele. Adhatsz gyertyát is meglepetésként, amit csak meg kell vásárolnod, aztán kreatív ötlettel díszíteni, hogy akár dekorációként, akár egy pihentető fürdő mellett meggyújtva töltődjön fel a barátnőd.

  • testvérnek

Készíts fa vagy papír dobozból spa ajándékdobozt! Vásárolj hozzá valami különleges minőségű fürdősót, szappanokat, tusfürdőt és a dobozt alakítsd egy kényeztető, ötletes spa dobozzá. Hiszen ezek a dolgok a fürdéssel és a testápolással összekötve nemcsak a test hanem a lélek számára is feltöltődést jelentenek.

Készíthetsz még dekorációs elemeket ha tudod, hogy akinek készíted, a lakásában milyen díszítő elemek találhatók, vagy van valami amit speciálisan kedvel.

Adhatsz még egyedi készítésű kulcstartót, amit díszíts valami különlegesen egyedi aprósággal, olyasmivel ami az ajándékozott kedvence vagy jellemzője, esetleg a hobbijához kötődő dolog. Bármilyen apróságot készíthetsz amit a kreatív éned kitalál. Ha elkészítetted biztos, hogy örül neki az, akinek készítetted. De akár vásárolhatsz is valami különleges tárgyat, amit aztán a saját elképzelésed szerint át is alakíthatsz.

DIY húsveti ajándék

Amennyiben szükséged van csavarra a Szerszámváros webáruházában a facsavar kínálatból biztosan tudsz választani.

A fogyasztói társadalomban elveszett az egyénileg készített termékek értéke, ezért vissza kell állítani a kreatív, saját kezűleg készített ajándékok megteremtésével.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük